Hexco Webdesign & Optimalisatie

Univeste – Succesvol VvE Beheer

Univeste Onderhouds Plan

star

Als professioneel beheerder van één of meerdere VvE’s beheert u zowel administratieve als technische zaken, met alle bijkomende tijdrovende werkzaamheden, zoals onnodig werk om offertes te verzamelen die uit eindelijk niet doorgaan en discussies over onderhoud tijdens algemene ledenvergaderingen. Door samen te werken met Univeste worden dit soort zaken verleden tijd.

Bekijk het online platform

Een online platform voor het maken en beheren van uw eigen MJOP en Liquiditeitsbegroting. Een must voor elke VvE

Specifieke Elementen

Het online platform is opgesplitst in twee delen. Het deelnemers en Admin gedeelte. Hierdoor zien de deelnemers (De VvE of VvE Beheerder) alleen wat belangrijk is voor hen.

Maak zelf je eigen MJOP en Liquiditeitsbegroting door middel van het platform en laat Univeste de rest afhandelen.

Data Invoer

Voer alle inkomsten, uitgaven en onderhoudspunten in op de betreffende pagina’s

Data Verwerking

Na het invullen van alle data, wordt er achter de schermen alle berekeningen gedaan. Dit zodat er voor u de perfecte MJOP en Liquiditeitsbegroting uitkomen.

Exports

Exporteer uw MJOP of Liquiditeitsbegroting naar A4 of A3 formaat en print het uit.
Hiermee kunt u online en offline altijd de data terug zien.

Wat zegt Gerard

Gerard Kooij

Opdrachtgever

Marc is meer dan een websitebouwer, precies dat wat ik nodig had.

Wij wilden onze eindgebruikers (Vereniging van Eigenaren en/of VvE beheerders) deelgenoot maken van onze unieke onderhoudsmethodiek. Dan moet je ze toelaten in je “keuken”. Op zich geen probleem, maar hoe breng je een zwaar technisch en rekenkundig model terug tot een intuïtieve applicatie waarbij eindgebruikers gevoel krijgen bij wat je nu exact voor ze doet en hoe je het doet.

In mijn zoektocht naar een partij die zowel een technisch ‘zware’ applicatie kan bouwen en ook e.e.a. naar eenvoud weet te vertalen ben ik bij Marc uitgekomen. In nauwe samenwerking is binnen anderhalve maand een volledig en goed werkende applicatie tot stand gekomen. Chapeau hiervoor.

Natuurlijk gaan er ook nog wel eens wat dingen mis en blijken er tijdens het gebruik nog een paar kleine bugs naar voren te komen. Door de korte lijnen en kennis van zaken zijn worden deze direct verholpen.

Wanneer je een applicatie wilt hebben die verder gaat dan alleen een mooie grafische site, dan ben je bij Marc aan het goede adres.

Univeste Onderhouds Plan

Website: www.succesvolvvebeheer.nl

Wilt u meer weten over maatwerk?