Hexco Webdesign & Optimalisatie

Tafelreparatie

Tafelreparatie.nl

Website: www.tafelreparatie.nl
Tafelreparatie.nl is onderdeel van meubelmakerij INHOUT uit Rolde die al ruim 30 jaar met veel passie en vakmanschap meubels ontwerp, creëert en repareert. Creativiteit en innovatie staan bij INHOUT hoog in het vaandel.

LinkedIn
Pinterest
Opdracht
Wordpress Website
Huisstijl
Opdracht

In opdracht  van INHOUT hebben wij na de vernieuwing van de INHOUT website ook de Tafel Reparatie website vernieuwd.

Deze website is gebouwd op dezelfde wijze als de INHOUT website en in dezelfde huisstijl.

Het grote verschil in de websites ligt in het onderwerp waar de websites over gaan. Deze website focust zich dan ook op de reparatie van diverse soorten meubels in plaats van het maken ervan.

Wordpress Website

De oude maar ook de nieuwe website is gebouwd in WordPress. Ons doel was dan ook bij deze website de oude website om te bouwen naar de nieuwe look en de achterliggende code te updaten.

Vele bestaande pagina’s zijn blijven bestaan maar er zijn ook een paar nieuwe pagina’s bij gekomen. Allemaal in de nieuwe stijl!

Huisstijl

De nieuwe website is compleet veranderd in huisstijl. Van het wit/grijze uiterlijk is de website overgestapt naar de standaard INHOUT huisstijl om een link te liggen tussen INHOUT-MEUBELS.nl en Tafelreparatie.nl

Meer informatie?

Heeft u aan de hand van dit project nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen website of facebook pagina? Neem dan vrijblijvend contact op.