Hexco Webdesign & Optimalisatie

SnappCab – Snapp That Cab

SnappCab – Snapp That Cab

star

“Alles wat leeg wegrijd of stilstaat, is geld waard”

SnappCab is een nieuw platform waar onder meer zelfstandige chauffeurs hun diensten kunnen aanbieden. Het doel bij SnappCab is het aantal lege taxi’s en koeriersvoertuigen terug te dringen, en daarmee de hoeveelheid onnodig verkeer.

Bekijk het online platform

Specifieke Elementen

Diensten

SnappCab is opgedeeld in meerdere diensten waaronder Taxidiensten, Carpoolen & Koeriersdiensten. Elk van deze diensten heeft zijn eigen zoekvelden en specificaties.

Boekingen

Achter elke dienst zit een boekingsmechanisme waarbij beide partijen zijn gegevens moet invullen. Na een boeking hebben beide partijen de kans om onderling te chatten en gegevens uit te wisselen.

Account Beheer

Van het aanmaken van diensten tot aan het uploaden van een promotievideo naar Youtube. Naast deze punten kunnen in het beheerdersgedeelte ook de instellingen, diensten en boekingen worden aangepast.

Google

SnappCab is volledig geintegreerd met diverse Google diensten waaronder Google Maps, Google Geocoding & Google Places

Wat zegt Ila

Ila Kchicheb

Opdrachtgever

Met SnappCab heb ik een zeer goede ervaring met Marc. Wat begon bij mij als een idee op een A4tje, heeft Marc uitstekend kunnen neerzetten en verder kunnen uitbouwen qua vorm en ideeën. Marc is nu met een andere website voor mij aan de slag, waar ik ook zeer tevreden over ben. Ik raad Hexco dan ook zeer aan als webdesigner aan geïnteresseerde partijen.

Snappcab

Website: www.snappcab.nl
Email: info@snappcab.nl

Wilt u meer weten over maatwerk?