Hexco Webdesign & Optimalisatie

Scheidingmediator.nl

Scheidingmediator.nl

Website: www.scheidingmediator.nl
Scheidingmediator is gespecialiseerd in echtscheidingen. Van de mediator krijg je persoonlijke begeleiding en de echtscheiding wordt snel, efficiënt, persoonlijk en goed geregeld.

Opdracht
Wordpress Website
Huisstijl
Opdracht

In opdracht van Scheidingmediator.nl hebben wij een compleet nieuwe WordPress one page website gebouwd.
De informatie en diensten van Scheidingmediator.nl worden benadrukt de kracht van de one pager.

Wordpress Website

De website is uiteraard gebouwd in WordPress.
Ook is de website responsive gemaakt zodat hij goed zichtbaar is voor zowel computer, tablet en smartphone.

Huisstijl

De huisstijl is in samenwerking met Scheidingmediator.nl gerealiseerd. Het was voor de klant en voor ons erg belangrijk om de website strak en overzichtelijk te houden.
De kleuren van het logo hebben we overal terug laten komen in de website.

Veiligheid

Wegens de wet van bescherming persoonsgegevens (WBP) is op de website een SSL certificaat toegevoegd voor een beveiligde verbinding. Dit zorgt ervoor dat alle data die op de website wordt ingevoerd via een beveiligde verbinding wordt verzonden.

Intakeformulier

Voor Scheidingmediator.nl hebben we een intakeformulier gebouwd die de toekomstige klanten kunnen invullen voor een zo spoedig mogelijk verloop van de echtscheiding.

Als extra toevoeging op het intakeformulier is er een functie ingebouwd die ervoor zorgt dat alle ingevulde data als een goed gestructueerde PDF document mee wordt gestuurd.

Meer informatie?

Heeft u aan de hand van dit project nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen website of Facebook pagina? Neem dan vrijblijvend contact op.