Hexco Webdesign & Optimalisatie

Roken kan Goedkoper

Roken kan Goedkoper

star

Sinds 2009 is Roken kan Goedkoper volop en innovatief bezig om het beste compromis te vinden voor ’t ouderwetse roken.

Roken kan Goedkoper is uitgegroeid tot een van de weinige shops die kwalitatieve E-liquids leveren van Nederlandse makelij. Dit heeft als voordeel dat alle liquids voldoen aan de richtlijnen die door de overheid worden gesteld.

Naast veilig en gezonder roken is er ook een ruim aanbod aan E-sigaretten, Mods, Onderdelen en ondertussen ook CBD liquids/olie.

Kwaliteit en vakmanschap staan voorop, u bespaart misschien op de prijzen. Maar Roken kan Goedkoper niet op de service!

Roken kan Goedkoper – Waar de service nog telt.

Bekijk de webshop

Specifieke elementen

Opdracht

van Roken kan Goedkoper hebben wij de opdracht gekregen om een nieuwe website/webshop te realiseren. Wij hebben hierbij gekozen voor Presta Shop.

Veiligheid & AVG

Wegens de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) is op de website een SSL certificaat toegevoegd voor een beveiligde verbinding. Dit zorgt ervoor dat alle data die op de website wordt ingevoerd via een beveiligde verbinding wordt verzonden.

Daarnaast is PrestaShop geoptimaliseerd voor een makkelijke afhandeling van vraagstukken van klanten. Denk hierbij aan het exporteren van alle beschikbare klantgegevens en het anonimiseren van klanten.

Nix18

De regelgeving omtrent roken blijft maar veranderen. Een paar jaar geleden is de “Nix18 campagne” van start gegaan en daarmee is de regelgeving al een stuk strenger geworden. Nu is de regelgeving omtrent elektronische sigaretten en liquids nog strenger geworden met het naar buiten brengen van informatie, foto’s en producten.

Een mooi voorbeeld is het verbergen van liquids die niet thuishoren in hun eigen categorie (Liquids mogen dus alleen in hun eigen categorie worden weergegeven en er mogen geen 2 merken door elkaar heen staan) ook mogen foto’s niet meer het product laten zien maar alleen het doosje waar het product in zit.

De webshop is op deze regeling ingericht en is daarmee ook regelgeving proof.

PrestaShop

PrestaShop heeft ruim driehonderd functies om producten, betalingen, verzendingen, fabrikanten en leveranciers te beheren. PrestaShop gebruikt een responsive templatesysteem waarmee gebruikers hun winkelthema kunnen passen en nieuwe functionaliteit kunnen toevoegen met modules.

Webshop migratie

De oude webshop (WordPress) was al goed gevuld met producten, categorieën, klanten en bestellingen. Om het hele systeem mooi over te krijgen hebben wij onze eigen migratieplugin geschreven waarmee alle aanwezige informatie gemigreerd kon worden naar de nieuwe webshop.

Deze migratie heeft vrij veel poten in de aarde gehad omdat de twee systemen niets op elkaar lijken qua structuur en gegevensverwerking.

Webshop

De webshop is overzichtelijk opgebouwd. Zoals eerder aangegeven is er in de webshop veel rekening gehouden met de strenge wetgeving omtrent roken en het verkopen/aanbieden daarvan. Het uitgebreide sortiment van Roken kan Goedkoper is zo duidelijk mogelijk verwerkt in de webshop.

De webshop is voor betalingen gekoppeld aan Mollie.nl. Denk hier bijvoorbeeld aan iDeal en bankoverschrijvingen.

Wat zegt Roken kan Goedkoper

Bas van der Starre

Eigenaar

Onze eerdere webshop is een paar jaar geleden door Hexco ontwikkeld en uitgebouwd. Omdat ons bedrijf het afgelopen jaar exponentieel gegroeid is was het tijd om een nieuwe en verbeterde webshop te laten bouwen.

In eerste instantie wilden wij graag WordPress behouden omdat wij hier al aan gewend waren en het aan al onze wensen voldeed. In het gesprek met Hexco zijn er toch enkele beperkingen naar voren gekomen waardoor wij de migratie naar PrestaShop al te graag wilden laten uitvoeren.

De nieuwe webshop (Waar wij zeer trots op zijn) heeft een lichte leercurf maar met de handleiding gemaakt door Hexco is het al snel een 2e natuur geworden.

Heel erg bedankt voor met maken van de webshop en de fijne samenwerking!

Roken kan Goedkoper

Website: www.rokenkangoedkoper.nl
Email: info@rokenkangoedkoper.nl
Telefoon: (+31)6 10 38 30 01

Wilt u meer weten over PrestaShop development?