Hexco Webdesign & Optimalisatie

Optie 1 Care

Optie 1 Care

star

“Van Dossiermappen in de kast naar een Online houvast”

Om het reparatie process van mobiele telefoons, tablets en laptops te versnellen en verduidelijken is het Optie1 Care portaal opgestart. Met dit systeem is het mogelijk om het gehele process van aanmelden tot aan afhandeling te versimpelen.

Of het nou gaat om de status van bepaalde schades of om bijzonderheden omtrent de schade. Alles heeft zijn eigen plaats gekregen in het systeem.

Bekijk het online systeem

Specifieke Elementen

Automatisering

Zowaar alle belangrijke functies zijn geautomatiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan emails sturen bij het aanpassen van de status of Automatisch documenten genereren.

Reparaties

Het belangrijkste aan het systeem is eigenlijk wel de mogelijkheid tot het inboeken van reparaties. Alle informatie is makkelijk en duidelijk in zicht gebracht waardoor het vrijwel onmogelijk is om informatie mis te lopen. Bepaalde informatie is dan ook gestandaardiseerd.

Documenten Exporteren

Een online portaal is niet compleet zonder dat er exports van data gemaakt kan worden. In het systeem zitten meerdere functionaliteiten onder gebracht om bijvoorbeeld de rapportage van de schade, postnl verzendlabel of openstaande schades in kaart te brengen.

PostNL

Met de integratie van PostNL in het paneel zijn vele handelingen een stuk makkelijker geworden. Van verzendlabels maken met 1 druk op de knop tot aan het weergeven van de huidige status met Track & trace.

Wat zegt Optie 1

Technische Dienst

Wij repareren ondertussen al 20 jaar mobiele telefoons en sinds enkele jaren ook voor diverse verzekeringsmaatschappijen. De werkwijze die wij hanteerde voor de schades van de verzekering is altijd effectief geweest maar in vrij veel gevallen niet handig genoeg.

Marc heeft daarbij goed ingesprongen om het volledige process van aanmelding, inname, reparatie en afhandeling te digitaliseren en te automatiseren. Taken die eerst een paar uur duurde kunnen nu in enkele minuten gedaan worden. En niet te vergeten alle taken die geautomatiseerd zijn zoals mailingen (Verzending en Herrinering), Schaderapporten en PostNL Verzendlabels.

Al om al heeft dit systeem onze workflow flink verbeterd als het gaat om snelheid en effect!

Optie1 Assen

Website: www.optie1care.nl
Website: www.optie1assen.nl
Email: assen@optie1.nl

Wilt u meer weten over maatwerk?