Hexco Webdesign & Optimalisatie

Optie1 Assen

Optie1assen.nl

Website: www.optie1assen.nl
Optie1 is één van de grootste onafhankelijke telecomwinkels van Nederland. Omdat Optie1 onafhankelijk is bieden zij altijd het abonnement en/of de smartphone aan die bij jou past. Optie1 is er niet alleen voor de consument, maar ook voor de ondernemer/MKBer!

Yelp
RSS
Opdracht
Wordpress Website
Huisstijl
Opdracht

Van Optie1 hebben wij de opdracht gekregen om een nieuwe website te realiseren die simpeler, duidelijker en makkelijker te gebruiken is voor de klant. Hiervoor is gekozen om een compleet nieuwe website op te zetten met daarin ook een webshop.

Wordpress Website

De website is uiteraard gebouwd in WordPress.
Ook is de website responsive gemaakt zodat hij goed zichtbaar is voor zowel computer, tablet en smartphone.

Huisstijl

De huisstijl is vrijwel hetzelfde gebleven als op de oude website maar in de nieuwe huisstijl is meer nadruk gelegd op de Optie1 kleuren.

Veiligheid

Wegens de wet van bescherming persoonsgegevens (WBP) is op de website een SSL certificaat toegevoegd voor een beveiligde verbinding. Dit zorgt ervoor dat alle data die op de website wordt ingevoerd via een beveiligde verbinding wordt verzonden.

Webshop

Vanuit Optie1 Assen is er besloten om de webshop te verwerken in de nieuwe website. Op deze webshop worden diverse producten aangeboden die betrekking hebben tot smartphones maar daarnaast ook verschillende soorten gadgets.

De webshop is voor betalingen gekoppeld aan Pay.nl. Denk hier bijvoorbeeld aan iDeal en bankoverschrijvingen.

GSM reparatie

Alle telefoonreparaties die bij Optie1 Assen worden uitgevoerd staan op de website in een – door ons ontwikkelde – plugin.

In deze plugin is het mogelijk voor Optie1 om zeer makkelijk nieuwe apparaten en prijzen toe te voegen aan de website.

Meer informatie?

Heeft u aan de hand van dit project nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen website of Facebook pagina? Neem dan vrijblijvend contact op.