Hexco Webdesign & Optimalisatie

Noord Auto B.V.

Noord Auto B.V.

Website: www.noordauto.nl
Noord Auto b.v. is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van jonge auto’s van dealerkwaliteit.

Opdracht
Wordpress Website
Huisstijl
Opdracht

In opdracht van Noord Auto hebben wij een nieuwe website gerealiseerd.

De oude website was toe aan vernieuwing. Wij hebben de website structuur zo gemaakt dat de bezoeker makkelijk door de website en de occasions kan navigeren.

Occasions Maatwerk

Op de oude website was er al een koppeling aanwezig met het VWE (Dataoplossing voor voertuigdata) in dit systeem worden alle Occasions bijgehouden en doorgeplaatst op de website & marktplaats.

De oude koppeling was een zo gehete iframe waarbij de auto’s niet op de website zelf werden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het navigeren naar de occasions moeilijker wordt dan dat wij als gebruikers gewend zijn.

Om deze reden hebben wij zelf een maatwerk plugin geschreven waarmee alle data van het VWE in WordPress wordt ingeladen en rechtstreeks op de website wordt geplaatst.
Hiermee wordt het navigeren en filteren voor gebruikers makkelijker en heeft de website meer kwalitatieve pagina’s.

Wordpress Website

De website is uiteraard gebouwd in WordPress voor het gebruiksgemak.

Huisstijl

Voor de nieuwe website hebben wij gebruik gemaakt van de verschillende kleuren in het logo. Deze kleuren hebben wij verwerkt op de website waardoor de gebruikerservaring is verbeterd.

Ook hebben wij een maatwerk systeem gebouwd en geïntegreerd in de website. Daar over meer in het volgende kopje.

Meer informatie?

Heeft u aan de hand van dit project nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen website of facebook pagina? Neem dan vrijblijvend contact op.