Hexco Webdesign & Optimalisatie

Mobiel Expertise & Advies

Mobiel Expertise & Advies

Website: www.mobielexpertise.nl

Mobiel Expertise en Advies is een organisatie met ruim 20 jaar ervaring in onafhankelijk en objectief deskundigenonderzoek.

Opdracht
Wordpress Website
Technische Optimalisatie
Opdracht

In opdracht van Johan Snippe-kiers hebben wij een website gerealiseerd voor zijn nieuwe bedrijf.

Vanuit de persoonlijkheid, ervaringen, opleiding en bijscholing staat Johan voor een onafhankelijk onderzoek en schadevaststelling.

Wordpress Website

De nieuwe website is uiteraard gebouwd in WordPress. Op basis van de door “Hillhorst Reclame” ontwikkelde huisstijl, portfolio map & visitekaartjes hebben wij de website goed kunnen ontwikkelen.

Met het bouwen van deze websites is er een nauwe samenwerking geweest met Johan om zo de juiste structuur en look te creëren.

Technische Optimalisatie

Bij de technische optimalisatie is de focus gelegd op het schrijven van nette en schone code en integraties met diverse platformen in te bouwen (OpenGraph & Schema.org).

De website is direct ook geoptimaliseerd met Caching en Minify.

Zoekmachine Optimalisatie

Na het opleveren van de website gaat bij ons het zoekmachine optimalisatie traject in gang. In dit traject gaan wij bezig om de website zo hoog mogelijk in google te krijgen.

Denk hierbij aan de volgende technieken.

  • Verdere optimalisatie van de website
  • Linkbuilding
  • Goede content genereren
Social Media Optimalisatie

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. De zoekmachines denken hier ook hetzelfde over! Daarom wordt er voor “Mobiel – Expertise & Advies” ook social media pagina’s opgezet op de relevante kanalen.

Gebruikte social media:

  • Facebook
  • LinkedIN

Meer informatie?

Heeft u aan de hand van dit project nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen website of Facebook pagina? Neem dan vrijblijvend contact op.