Hexco Webdesign & Optimalisatie

INHOUT Meubels

INHOUT

Website: www.inhout-meubels.nl
INHOUT is een meubelmakerij die al ruim 30 jaar met veel passie en vakmanschap haar ontwerpen produceert. Creativiteit en innovatie staan bij INHOUT hoog in het vaandel.

LinkedIn
Pinterest
Opdracht
Wordpress Website
Huisstijl
Projecten
Opdracht

In opdracht  van INHOUT hebben wij de website vernieuwd.

Ook hebben wij een portfolio plug-in geschreven zodat de website bezoeker zowel particuliere als zakelijke opdrachten kan bekijken die INHOUT in het verleden heeft gerealiseerd.

Daarnaast zijn veel teksten en foto’s vernieuwd zodat u een goed beeld krijgt van wat INHOUT zich de laatste tijd mee bezig heeft gehouden.

Wordpress Website

De oude website was gebouwd in Joomla, doordat bepaalde functionaliteiten niet goed werkte is de website gemigreerd naar WordPress.

Bij de migratie hebben wij ook de website is opgefrist door middel van de uiterlijk en opbouw van de website te vernieuwen.

De bestaande pagina’s zoals de contactpagina en Over INHOUT zijn gebleven, maar daarnaast zijn er ook vele andere pagina’s bijgekomen waaronder de Projecten pagina’s voor Particulier en Zakelijk.

Huisstijl

De nieuwe website is in dezelfde huisstijl gebleven die INHOUT gebruikte voor de oude website.

Projecten

Voor de projecten pagina hebben wij zelf een plugin geschreven om de projecten naar wens te krijgen.

Met de door Hexco ontwikkelde plugin is het mogelijk om de projecten op te delen onder Particuliere en Zakelijke sectoren.

In de sectoren is het mogelijk om hier ook nog Categorieën en Tags toe te voegen bij de projecten zodat het makkelijker wordt voor de bezoekers om de projecten te bekijken.

Meer informatie?

Heeft u aan de hand van dit project nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen website of facebook pagina? Neem dan vrijblijvend contact op.