Hexco Webdesign & Optimalisatie

HD Houtwerken

Houten-tuinmeubels.nl

Website: www.houten-tuinmeubels.nl
HD Houtwerken is gespecialiseerd in het maken van houtwerken op maat. Hierbij kunt onder andere denken aan biertafels, tuinsets en loungebanken.

Opdracht
Wordpress Website
Huisstijl
Online Catalogus
Opdracht

In opdracht van HD Houtwerken hebben wij een compleet nieuwe WordPress website gerealiseerd.

Het doel van deze website is om de verschillende producten van HD Houtwerken in kaart te brengen. HD Houtwerken maakt op ambachtelijke wijze houten meubels, biertafelsets, bloembakken en nog vele andere houtwerken. Hexco heeft de website zo gebouwd dat de bezoeker snel kan zien wat HD Houtwerken allemaal te bieden heeft.

Wordpress Website

De nieuwe website is volledig in WordPress gebouwd. Door middel van een duidelijke productpagina en vele foto’s is er op de website een mooie en duidelijke sfeer gecreëerd waar de bezoeker informatie kan vinden over HD Houtwerken en de producten die zij aanbieden.

Huisstijl

Toen wij met dit project begonnen had HD Houtwerken al een huisstijl. Denk hierbij aan de kleur bruin en houten elementen. Wij hebben die elementen meegenomen in het design van de nieuwe website. Deze hebben wij gemoderniseerd en in een nieuw jasje gestoken.

Online Catalogus

Wij hebben een online catalogus toegevoegd aan de website. Deze hebben wij gerealiseerd door gebruik te maken van de Woocommerce webshop plugin. In deze catalogus krijgt de bezoeker overzichtelijke pagina’s te zien met alle producten die HD Houtwerken aanbiedt.

Meer informatie?

Heeft u aan de hand van dit project nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen website of Facebook pagina? Neem dan vrijblijvend contact op.