Hexco Webdesign & Optimalisatie

Drenthe Signaal

Drenthesignaal.nl

Website: www.drenthesignaal.nl
Drenthe Signaal is een administratie- en adviesbureau voor de agrarische sector, het MKB en de particulier. Middels de jarenlange kennis, ervaring en een groot inlevingsvermogen is Drenthe Signaal in staat de klanten een realistisch en persoonlijk advies te geven, met als doel de klant prettig te laten ondernemen. Empathie, verantwoordelijkheid, betrokkenheid en enthousiasme zijn de kernwaarden van Drenthe Signaal.

Opdracht
Wordpress Website
Huisstijl
Beveiligde Verbinding
Opdracht

In opdracht  van Drenthe Signaal hebben wij een compleet nieuwe WordPress website gerealiseerd.

Het doel van de website is om zo duidelijk mogelijk de werkzaamheden in kaart te brengen waar Drenthe Signaal mee bezig is. Het bijzondere aan het bedrijf en de website is dat diverse werkzaamheden op meerdere plekken terug komen. Bijvoorbeeld onder Agrarisch, MKB of Particulier waar alle werkzaamheden toch net weer iets anders zijn.

Wordpress Website

De nieuwe website is volledig in  WordPress gebouwd. Door middel van diverse menu’s en rustige effecten is er op de website een mooie en duidelijke sfeer gecreëerd waar ondernemers en particulieren informatie kunnen vinden over Drenthe Signaal en de diensten.

Huisstijl

Toen wij met deze opdracht begonnen was er nog geen website voor Drenthe Signaal. Daarom hebben wij vanaf  de grond een duidelijke en strakke uitstraling bedacht waarin de kleuren uit het logo terug komen in alle afdelingen.

Groen voor Agrarisch
Oranje voor MKB / ZZP
Blauw voor Particulier

Op deze manier is er door middel van kleuren duidelijk aangegeven wat op de website bij welke sector hoort.

Beveiligde Verbinding

Omdat op de website (en natuurlijk in het mail verkeer) privé gegevens kunnen worden verzonden, worden alle gegevens die op de website worden verzonden versleutelt en is de inhoud alleen zichtbaar voor de verzender en ontvanger.

Dit zorgt ervoor dat kwaadwillenden minder snel aan gevoelige informatie kunnen komen.

Meer informatie?

Heeft u aan de hand van dit project nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen website of facebook pagina? Neem dan vrijblijvend contact op.