Hexco Webdesign & Optimalisatie

Boomzaagkunst

Boomzaagkunst.nl

Website: www.boomzaagkunst.nl
Boomzaagkunst.nl is onderdeel van meubelmakerij INHOUT uit Rolde. Jeroen Boersma kreeg van kinds af aan de liefde voor het houtbewerken mee en is in 2015 zich gaan verdiepen in carving.

Instagram
Opdracht
Wordpress Website
Huisstijl
Opdracht

Van INHOUT hebben wij de opdracht gekregen om een nieuwe website te bouwen voor Boomzaagkunst.nl

Er is gekozen voor een one page website. Met een simpele en duidelijke structuur.

Wordpress Website

De website is uiteraard gebouwd in WordPress.
De one pager is responsive gemaakt zodat hij goed zichtbaar is voor zowel computer, tablet en smartphone.

Huisstijl

Wij hebben bij het ontwikkelen van de Boomzaagkunst huisstijl rekening gehouden met de INHOUT kleuren. Deze hebben wij samengevoegd met een stoer design en de kleuren van de sponsoren.

Video Achtergrond

Voor Boomzaagkunst.nl is er gekozen om een videoachtergrond toe te passen op de website. Een video achtergrond moet goed bij de website passen en echt iets toevoegen aan de website.

Hierom is er gekozen om beelden van Jeroen samen te voegen in een kleine compilatie die standaard op de achtergrond draait.

Veiligheid

Wegens de wet van bescherming persoonsgegevens (WBP) en later de AVG is op de website een SSL certificaat toegevoegd voor een beveiligde verbinding. Dit zorgt ervoor dat alle data die op de website wordt ingevoerd via een beveiligde verbinding wordt verzonden.

Meer informatie?

Heeft u aan de hand van dit project nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen website of Facebook pagina? Neem dan vrijblijvend contact op.