Hexco Webdesign & Optimalisatie

Beachclub Kaap Hoorn

Beachclub Kaap Hoorn

Website: www.beachclubkaaphoorn.nl
Beachclub Kaap Hoorn is dé perfecte locatie als je op zoek bent naar ontspanning en een schitterende omgeving. Van eten, drinken, feest vieren, luieren of juist actief bezig zijn, het kan allemaal bij Beachclub Kaap Hoorn.

Instagram
Opdracht
Wordpress Website
Huisstijl
Opdracht

In opdracht van Beachclub Kaap Hoorn hebben wij een nieuwe website gerealiseerd.

De oude website was toe aan vernieuwing. Wij hebben onder andere een nieuwe huisstijl ontworpen, modules geschreven en de nieuwe website gemoderniseerd en geoptimaliseerd.

Wordpress Website

De website is uiteraard gebouwd in WordPress voor het gebruiksgemak.

Ook zijn er diverse functionaliteiten ingebouwd zoals:

  • Evenementen
  • Reserveringssysteem (Gekoppeld aan Resengo)
  • Instagram Koppeling
  • Vacaturesysteem
Huisstijl

Wij hebben voor de nieuwe huisstijl gebruik gemaakt van de kleuren van de bestaande logo’s. Ook hebben we leuke elementen toegevoegd zoals het “geschreven” lettertype van de koppen om zo een krijtbord gevoel te geven.

Het is een uitgebreide website met veel pagina’s, daarom hebben wij geprobeerd om de menustructuur zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Instagram koppeling

De nieuwste Instagram berichten zijn direct zichtbaar op de website. Op deze manier is er een betere en leukere interactie met de populaire social media.

Vacature systeem

Vacatures wisselen vaak snel in een Horeca gelegenheid. Daarom hebben wij een maatwerk module geschreven om makkelijk de vacatures toe te voegen op de website.

Door deze module ontstaat er een vast format waardoor de website ook minder foutgevoelig wordt.

Meer informatie?

Heeft u aan de hand van dit project nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen website of facebook pagina? Neem dan vrijblijvend contact op.