Hexco Webdesign & Optimalisatie

Albring Financieel Advies

Albringfinancieeladvies.nl

Website: www.albringfinancieeladvies.nl
Als klant van Albring Financieel Advies krijgt u de tijd die u nodig heeft. Als dat betekent dat we vaker moeten afspreken, dan doen we dat. Samenwerking vormt de basis voor een positief eindresultaat: een gelukkige, goed geholpen klant!

LinkedIn
Opdracht
Wordpress Website
Huisstijl
Structured Data
Opdracht

In opdracht van Albring Financieel Advies hebben wij de volledige website in een nieuw jasje gestoken.

We hebben de website clean gehouden en de oude kleuren behouden.

Deze website is uiteraard gerealiseerd met WordPress.

Wordpress Website

De website was oorspronkelijk gebouwd in een zoekmachine onvriendelijk systeem. Ook vond de klant dat het systeem erg onhandig was in gebruik. We hebben de website daarom omgezet in WordPress waardoor de website beter vindbaar is in Google en makkelijker zelf te gebruiken.

Lees meer hierover bij het kopje “Structured Data”.

Huisstijl

De huisstijl en het uiterlijk is in grote lijnen hetzelfde gebleven als op de oude website. We hebben de oude website dan ook in een nieuw jasje gestoken zodat de website weer van deze tijd is.

Denk bijvoorbeeld aan schaduwen weghalen, de website strakker maken en het allerbelangrijkste: de website is responsive!

Structured Data

De website is nog verder geoptimaliseerd door het toevoegen van Structured Data. Deze data wordt ook wel “Rich Snippets” genoemd en zorgt ervoor dat de belangrijkste gegevens kort en bondig worden samengesteld voor de zoekmachine.

Dit zie je bijvoorbeeld terug in de recensies op de homepagina waarbij de beoordeling en het cijfer in de snippet is toegevoegd en makkelijker is op te pikken door Google.

Veiligheid

Wegens de wet van bescherming persoonsgegevens (WBP) is op de website een SSL certificaat toegevoegd voor een beveiligde verbinding. Dit zorgt ervoor dat alle data die op de website wordt ingevoerd via een beveiligde verbinding wordt verzonden.

Meer informatie?

Heeft u aan de hand van dit project nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen website of Facebook pagina? Neem dan vrijblijvend contact op.